Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Ultra HD projector en een midrange smartphone

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een Ultra HD projector van Optoma en testen we een betaalbare smartphone van LG.

Review: Optoma UHD370X Ultra HD projector

Optoma heeft een bijzonder uitgebreid gamma projectoren. We kozen deze UHD370X omdat hij een uitstekende combinatie belooft. Een Ultra HD projector met voldoende lichtopbrengst om te kijken bij omgevingslicht, HDR ondersteuning, en een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje. Kan hij die combinatie waarmaken? Eric heeft de Ultra HD projector getest. Lees het in de review van de Optoma UHD370X Ultra HD projector.

Review: LG G7 Fit

Vorig jaar verscheen de LG G7 ThinQ. Dit vlaggenschip van LG werd door ons met een mooi cijfer beoordeeld en geprezen om de hardware, het geluid en de snelle software. Dit keer komt LG met een ‘Lite-model’ van de LG G7 met de naam LG G7 Fit. Dit toestel neemt enkele eigenschappen van het vlaggenschip over, maar dan voor een lagere prijs. Hoe presteert het toestel in onze test? Tom vertelt het je in de review van de LG G7 Fit.

Review: Devialet Expert Pro 220 en 440

Devialet is een audiobedrijf zoals geen ander. Het past dan ook helemaal dat de Expert Pro een unieke versterker is. Niet vanwege één ding, maar wel dankzij heel wat spitstechnologie op vlak van hard- én software. Hoe het precies zit met deze versterker vertelt Jamie je in de review van de Devialet Expert Pro 220 en 440.

IKEA Trådfri aansluiten op Philips Hue en Google Home

Voor veel mensen is slimme verlichting de eerste stap op weg naar een smarthome. Het bekendste merk voor slimme verlichting is Philips Hue. Wie is er niet begonnen met een starterspakket met drie slimme lampen, de Hue Bridge en de Dim Switch? De hoge kwaliteit van Philips Hue komt echter wel met een keerzijde en dat is de prijs. Wanneer je het hele huis van slimme verlichting van Philips Hue wilt voorzien zul je diep in de buidel moeten tasten. Gelukkig zijn er ook alternatieven. In dit artikel vertelt Tom je hoe je de slimme verlichting van IKEA Trådfri kunt integreren met Philips Hue en deze gezamenlijk met Google Home kunt bedienen.

Micro-sd-kaart gebruiken in Nintendo Switch: dit moet je weten

Je kunt het geheugen van je Nintendo Switch uitbreiden met een micro-sd-kaart. In dit artikel vertelt Wesley je welke kaarten je kunt gebruiken en waar je allemaal rekening mee moet houden voordat je hieraan begint. Voor digitale gamers is dit wel de ultieme oplossing.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.