Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Homey krijgt toch webinterface Flow-editor voor desktop

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2019, 15:31 CategorieBediening

Goed nieuws voor diegenen die de desktopinterface missen sinds de 2.0-update van Homey, de smarthomehub van Athom. Het Nederlandse bedrijf laat namelijk weten toch een webinterface voor de desktop te lanceren, naast de mobiele app.

Begin januari introduceerde Athom Homey 2.0. Deze grote update voor de smarthomehub van Nederlandse bodem maakte het maken van Flows (scenario’s) een stuk eenvoudiger voor gebruikers. Maar, het bewerken en aanmaken van deze Flows kon alleen nog maar via de mobiele Homey-app. De desktopfunctie werd verwijderd. Daar komt Athom nu op terug; met een gloednieuwe interface die op de desktop gebruikt kan worden.

Volgens Athom biedt de nieuwe Homey Flow desktopinterface dezelfde eenvoudige ervaring voor het maken van Flows als de app. Het gaat dan ook om een in de browser te gebruiken applicatie, geschikt voor Windows en Mac.

Volgens het bedrijf zijn er scenario’s denkbaar waarbij het het gebruik van een groot desktopscherm beter werkt dan het relatief kleine smartphonescherm, zoals bij het gebruik van grafieken. Athom stelt dat een kleine groep gebruikers ten aanzien van de Homey Flow-editor dan ook graag een webinterface voor de desktop wilde.

Lees ook onze review van de Homey 2.0.


€ 349,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Theo
    20 februari, 2020 om 23:51

    Ik kan de Homey flow niet openen op de pc.
    Hebben jullie hier een oplossing voor?
    Mvgr Theo

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.