Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

iRobot brengt Roomba i7+ officieel naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2019, 16:09 CategorieHuishoudelijke apparaten

iRobot maakt dinsdag bekend dat de slimme robotstofzuiger Roomba i7+ vanaf 15 februari in Nederland te koop is. Deze stofzuiger leert niet alleen de indeling van je huis kennen, ook leegt die zijn eigen bak zodat jij dat niet hoeft te doen.

Dit is de Roomba i7+

iRobot heeft bekendgemaakt dat de Roomba i7+ vanaf 15 februari in Nederland verkrijgbaar is. Het apparaat leert je huis goed kennen, doordat je zelf namen kunt geven aan in totaal tien verschillende kamers. Met behulp van Imprint Smart Mapping leert de Roomba i7+ de indeling kennen, waardoor je volledige controle hebt over welke kamers worden schoongemaakt en wanneer. De gepatenteerde iAdapt 3.0 Navigation met vSlam-technologie helpt de Roomba moeiteloos door het huis te navigeren door te onthouden waar hij al geweest is.

De Roomba i7+ is te gebruiken in combinatie met apparaten die compatibel zijn met Google Assistent. Daarnaast is het de enige robotstofzuiger die op basis van stembediening specifieke kamers kan schoonmaken. Zeg simpelweg: “Hé Google, maak de woonkamer schoon”, en de Roomba i7+ weet in welke kamer hij aan de slag moet. Zodra hij klaar is, keert de robot automatisch terug naar zijn station om op te laden. Ook leegt hij automatisch zijn stofreservoir in combinatie met de Clean Base Automatic Dirt Disposal.

Als de stofzak van het basisstation vol is, ontvang je een melding via de iRobot Home-app. Vervolgens haal je de zak simpelweg uit de Clean Base en plaats je een nieuwe. Het stofreservoir kan tot dertig keer worden geleegd in de Clean Base, zodat je wekenlang niet naar de robotstofzuiger hoeft om te kijken. Verder heeft de stofzuiger een laag ontwerp, zodat hij gemakkelijk onder meubilair en langs kastjes kan schoonmaken. De robotstofzuiger filtert ook 99 procent van de pollen, schimmels, huisstofmijt en katten- en hondenallergenen.

De iRobot-robotstofzuigers beschikken als enige over twee rubberen borstels voor alle oppervlakken. Deze borstels werken samen om zowel tapijt als harde vloeren schoon te maken. De Roomba i7+-robot past de hoogte van de schoonmaakkop automatisch aan, zodat de twee borstels rechtstreeks contact maken met de vloer. De ene borstel maakt het vuil los en de andere borstel beweegt in tegenovergestelde richting om het vuil op te ruimen. Reguliere borstelharen kunnen vuil nog wel eens laten liggen op de grond.

Prijs en beschikbaarheid

De Roomba i7+-robotstofzuiger met Clean Base Automatic Dirt Disposal is vanaf 15 februari 2019 verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten voor een adviesprijs van 1.199 euro. Daarnaast is de Roomba i7 verkrijgbaar zonder Clean Base vanaf 899 euro. De Automatic Dirt Disposal wordt apart verkocht vanaf 499 euro. Nieuwe Dirt Disposal Bags zijn verkrijgbaar per drie stuks, vanaf 19,99 euro.


€ 629,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.