Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Luxaflex introduceert oplaadbare accu Powerview Motorisation

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2019, 12:04 CategorieAccessoires

Luxaflex introduceert de oplaadbare accu li-ion-pack als nieuwe energiebron bij het slimme bedieningssysteem Powerview Motorisation. Met dit systeem is de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen via de smartphone of tablet. Tot nu toe kon je alleen AA-batterijen gebruiken.

Accu voor Luxaflex Powerview Motorisation

Luxaflex heeft een oplaadbare accu aangekondigd voor het Powerview Motorisation-systeem, waarmee de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Door deze nieuwe oplaadbare accu wordt de gebruiksduur van de energiebron bij grotere, zwaardere jaloezieën verlengd naar negen tot twaalf maanden. Tot op heden werkte het systeem alleen op AA-batterijen, dus de oplaadbare accu maakt het bedieningssysteem gebruiks- en milieuvriendelijker.

De accu wordt binnen drie à vier uur volledig opgeladen van nul naar honderd procent, waarbij meer dan vijfhonderd oplaadcycli mogelijk zijn. Dat resulteert in een terugverdientijd van minder dan drie jaar. Deze oplaadbare accu is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit en met verschillende bevestigingsopties voor de diverse hardware systemen. Een andere optie is bediening via de Pebble, een afstandsbediening die meerdere raampartijen met één druk op de knop kan instellen en aansturen. Ook is er stembediening toegevoegd.

 • Delen:

Reacties

 1. Sietie de Boer
  11 februari, 2019 om 17:51

  Goedemiddag,
  Wij zijn ons aan het oriënteren voor nieuwe Duettes van Luxaflex, top-down-en bottom-up
  Ons grootste raam is 189 breed en 244 hoog.
  We hebben 10 ramen.
  Onze voorkeur ging uit naar de Dubbele duettes, vanwege de akoestiek, jammer is dat die niet top-down bottom up kunnen gezien de grootte van de ramen.
  Ik lees hier dat Luxaflex met een accu komt, alleen weten we niet hoe dat er precies uit gaat zien.
  Is dat een accu per raam die oplaadbaar is?? Kan de accu dan verwijderd worden en opgeladen bij een stroompunt
  We willen dit graag weten om een definitieve keus te kunnen maken.
  Graag zie ik uw reactie tegemoet,
  Groet, Sietie de Boer

 2. Lars
  20 februari, 2019 om 9:00

  Wanneer en waar kan de accu besteld worden? Of is deze niet los verkrijgbaar?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.