Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Plume met ‘slimme wifi’ lanceert in Nederland via Tele2

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2019, 10:02 CategorieThuisnetwerk

Tele2 maakt bekend dat Plume wordt gelanceerd in Nederland. Dit is een mesh-wifi-dienst dat gebruikers vijf euro per maand kost. Voor dat bedrag krijg je Adaptive WiFi, HomePass-gasttoegang en mogelijkheden op het gebied van ouderlijk toezicht.

Plume komt naar Nederland

Mesh-wifi-dienst Plume is beschikbaar Nederland en is verkrijgbaar via telecomprovider Tele2. Het lidmaatschap is beschikbaar voor alle Tele2-abonnees met een internetabonnement en kost vijf euro per maand. Het servicepakket genaamd Slimme wifi bevat Adaptive WiFi, HomePass, mogelijkheden voor ouderlijk toezicht, de app en drie pods voor in huis. Adaptive WiFi is in feite een mesh-netwerk van wifi-pods die ervoor moeten zorgen dat je overal in huis, waar zo’n pod in de buurt is, een stabiele internetverbinding hebt.

Met HomePass-gasttoegang kunnen gebruikers zelf instellen wie er bij hun wifi-netwerk kan, hoe lang ze toegang hebben en wat ze kunnen doen. Verdere personalisatie is mogelijk door de uitgebreide opties voor ouderlijk toezicht, waarmee ouders precies kunnen bepalen wanneer en tot welke diensten hun kinderen toegang hebben. De Plume-pods stop je in een stopcontact en zijn binnen een paar minuten in te stellen via de app die beschikbaar is op Android en iOS. Voor meer informatie over thuisnetwerken, check je ons uitgebreide archief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.