Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Doe mee en win een Home8 Beveiliging Starter Kit Smart Compact

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2019, 11:57 CategorieActies

Doe mee en win 2x een Home8-alarm Beveiliging Starter Kit Smart Compact ter waarde van 309 euro per stuk.

Met eigenschappen zoals videoverificatie, collectieve bescherming, zorgfunctionaliteiten en eenvoudige installatie heeft alarmsysteem Home8 in de VS een dominante marktpositie verworven. Het bedrijf is nu twee jaar actief in Nederland, België en de rest van Europa. Ook hier gooit het bedrijf inmiddels hoge ogen in de wereld van slimme alarm- en domoticasystemen. En: de ontwikkeling van Home8 staat niet stil. Nieuwe innovatieve snufjes en een nóg slimmere Beveiliging Starter Kit zijn in aantocht.

Het is tijd voor de Beveiliging Starter Kit Smart Compact. De naam zegt het al: dit nieuwe product van Home8 is slim én compact. Naast sensoren en een binnencamera, is dit pakket uitgerust met de Gateway 3.0: voorzien van een interne sirene en Z-Wave compabiliteit. Dat betekent een nieuw scala aan mogelijkheden voor het creëren van jouw eigen smart home systeem.

Prijsvraag

Om de introductie van de nieuwe Starter Kit te vieren, geeft FDW Magazine samen met Home8 Alarm, 2 x een Beveiliging Starter Kit Compact weg. Met 2 deur-/raamcontacten, een Mini Cube HD Camera, een Infrarood PIR bewegingssensor, een draadloze afstandsbediening en natuurlijk de Gateway 3.0. Ook doen we hier een Z-Wave Dongle bij, zodat jij meteen veel opties hebt.

Wat moet je daar voor doen?

Beantwoord op deze pagina onderstaande vraag en schrijf je in voor de Home8 nieuwsbrief op www.home8-alarm.nl 

Hoeveel keer wordt er gemiddeld per dag ingebroken in Nederland?

De prijsvraag loopt tot en met 5 april 2019. De winnaar zal uiterlijk op 10 april 2019 van ons persoonlijk bericht ontvangen. 

 • Delen:

Reacties

 1. Martijn van Dijken
  19 maart, 2019 om 14:43

  178 inbraken per dag

 2. Leo
  20 maart, 2019 om 10:44

  Volgens de Nemef zijn dat er 178

 3. Anton Pot
  20 maart, 2019 om 21:02

  178 inbraken

 4. Jan
  20 maart, 2019 om 23:13

  Ik denk 168!

 5. Ben
  20 maart, 2019 om 23:14
 6. Wesley Akkerman
  21 maart, 2019 om 17:10

  Vergeet niet je antwoord hier: https://www.fwdmagazine.be/pages/doe-mee-en-win in te vullen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.