Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Sonos Amp en een opvallende leren convertible

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Sonos Amp en bespreken we een opvallende convertible met een omhulsel van echt leer.

Review: HP Spectre Folio (13-ak0950nd)

De HP Spectre Folio is een bijzondere convertible. Het omhulsel wordt namelijk gemaakt van echt leer, waardoor je een unieke laptop tevoorschijn kunt halen tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het apparaat heeft echter een zeer hoge prijs — de vraag is of het zijn prijs daadwerkelijk waard is of niet. De Spectre Folio, met onderstaande specificaties, kost 2.499 euro. Is het de prijs waard? Wesley vertelt het je in de review van de HP Spectre Folio.

Review: Lifx Z Ledstrip (starterspakket)

De Lifx Z Ledstrip is een eenvoudig in gebruik te nemen ledstrip die voor meer sfeer in huis kan zorgen dan normale lampen. De getoonde kleuren zijn ontzettend kleurrijk en de strip zelf is multifunctioneel, maar er zijn helaas ook wat minder prettige aspecten aanwezig. Wat Wesley precies van deze ledstrip vindt? Lees het in de review van de Lifx Z Ledstrip.

Review: Sonos Amp

De nieuwe Sonos Amp is een veelzijdig ding. Het is een stereoversterker, een oplossing voor beter tv-geluid en een CI-versterker voor inbouwspeakers. En dat allemaal met de gebruikelijke gebruiksvriendelijke streamingmogelijkheden van het Sonos-platform. Jamie zocht het allemaal uit. Lees het in de review van de Sonos Amp. De Sonos Amp blijkt ook een verrassend bruikbaar alternatief voor een AV-receiver te zijn. Alles over dat scenario lees je op Homecinema Magazine.

Overzicht: nieuwe functies Android Q op een rij (Developer Preview 1)

Google heeft officieel de eerste bèta van Android Q gelanceerd. In dit artikel maken we een overzicht van de nieuwste functies. Zo staat de update onder meer in het teken van meer privacyfuncties, betere deelmogelijkheden, opvouwbare smartphones en betere beeldkwaliteit. Wesley vertelt je alles over de eerste bèta in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.