Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Automatiseringsdienst Stringify stopt met werken na eind juni

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2019, 10:03 CategorieSoftware en apps

Stringify, een dienst waarmee je verschillende slimme apparaten aan elkaar kunt koppelen zal ermee gaan stoppen dit jaar. Je kunt tot en met eind juni gebruikmaken van de automatiseringsdienst, maar daarna zul je een alternatief moeten gaan zoeken.

Stringify stopt ermee

Automatiseringsdienst Stringify heeft aangekondigd dat de dienst er eind juni meer zal stoppen en dat alle automatische processen vanaf dat moment niet meer zullen werken. Dat geldt zowel voor de app als dienst in het algemeen. Het bedrijf zelf zal blijven bestaan en zal, als onderdeel van het Amerikaanse Comcast, andere technologie gaan ontwikkelen. Na eind juni zul je dus een alternatief moeten gaan zoeken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan diensten als IFTTT en Olisto, die allebei dingen in huis gemakkelijker kunnen maken.

In vergelijking met bijvoorbeeld IFTTT ben je met Stringify in staat veel complexere dingen te doen dankzij de uitgebreide en intuïtieve flowchartinterface van de dienst. Daardoor zal het voor veel gebruikers even slikken zijn wanneer ze overstappen naar een andere dienst. De app is vanaf nu ook al niet meer in de app stores te vinden. Comcast heeft verder aangekondigd dat alle gebruikersdata zal worden verwijderd wanneer de dienst officieel sluit. Verder raadt het bedrijf aan over te stappen op IFTTT, Yonomi of WebCore.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.