Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Dolby Atmos op je tv en een slimme speaker van LG

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar Dolby Atmos op je tv en een nieuwe slimme speaker met Nederlandssprekende Google Assistent van LG.

Ik wil Dolby Atmos op mijn tv – hoe navigeer je in het ‘Dolby Atmos op tv’ labyrinth?

Dolby Atmos, het object gebaseerde surroundformaat met effecten die zich niet alleen rondom je maar ook boven je afspelen wordt populairder. En dat zien we niet alleen in content, maar ook op tv’s. Steeds meer modellen zijn ‘Atmos compatibel’. Maar wat betekent dat nu precies? Eric dook in de wereld van Dolby Atmos in Ik wil Dolby Atmos op mijn tv.

Review: LG WK7

De LG WK7 ThinQ is een slimme speaker van het Zuid-Koreaanse merk met de Nederlandssprekende Google Assistent aan boord. Het apparaat beschikt over meer vermogen dan de Google Home-speakers die nu beschikbaar zijn in Nederland. Wesley zocht voor je uit wat de meerwaarde is van deze slimme speaker ten opzichte van de Google Home-speakers. Lees het in de review van de LG WK7.

Review: Dynaudio Evoke 50

De Dynaudio Evoke 50 die ik voor deze review in huis kreeg is het topmodel in de nieuwe Evoke serie die begin dit jaar op de markt verscheen. Evoke is de opvolger van de zeer geliefde en lang lopende Focus serie, die voor veel muziekliefhebbers uiteindelijk ruim 13 jaar, in meerdere revisies, de eerste stap naar serieus betere weergave vertegenwoordigde. Het zijn dus nogal grote schoenen die door de Evoke serie moeten worden gevuld. Max ging met het topmodel in de serie aan de slag. Lees het in de review van de Dynaudio Evoke 50.

Review: Honor 10 Lite

Met een prijs van minder dan 230 euro per telefoon is de Honor 10 Lite mogelijk een interessante smartphone binnen het budgetsegment. Dat betekent niet dat je nergens rekening mee hoeft te houden: er zijn wat onderdelen die een goede ervaring in de weg kunnen staan. Hoe het precies zit? Wesley vertelt het je in de review van de Honor 10 Lite.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.