Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Dossier projectoren en de beste babymonitors

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update zetten we drie projectoren op een rij en kijken we naar slimme beveiligingscamera’s die ook uitstekend als babymonitor kunnen dienen.

Dossier projectoren: vergelijking Panasonic TX-100FP1E, Epson EH-TW7400 en Optoma UHD370X

Er is een projector te vinden voor bijna elke situatie. In dit dossier zet Eric drie projectoren op een rij die elk op een ander doelpubliek mikken. We kijken naar een projector met een prijs tussen de 1500 en 2.000 euro.

Review: LG OLED65C9PLA (C9-serie) Ultra HD oled tv

LG is vastbesloten zijn voortrekkersrol op vlak van OLED verder te zetten. Maar wat kan het nog verbeteren aan het succes van de 2018 C8? Maakt OLED grote stappen, of spreken we eerder over kleine verbeteringen? We kregen de OLED65C9PLA over de vloer om het uit te zoeken. Eric vertelt je er alles over in de review van de LG OLED65C9PLA.

De beste babyfoons: slimme beveiligingscamera als babymonitor

Babyfoons bestaan natuurlijk al vele tientallen jaren. De opkomst van het slimme huis geeft ons echter meer mogelijkheden op het gebied van de babymonitor. Niet alleen het geluid, maar ook het beeld kan rechtstreeks vanaf de smartphone gemonitord worden. Waar moet je rekening mee houden en wat zijn de beste modellen om als babymonitor te gebruiken? Tom vertelt het je in De beste babyfoons: slimme beveligingscamera als babymonitor.

Review: Sony WH1000XM3

Met de WH-1000XM3 heeft Sony een duidelijk doel voor ogen: Bose verslaan als de ruisonderdrukkingskampioen. Net als de Bose QuietComfort 35 II is deze Sony een premium koptelefoon met noise-cancelling en een reeks extra snufjes. Jamie heeft ‘m voor je getest. Lees het in de review van de Sony WH1000XM3.

Hands-on preview: Oppo Reno 10x Zoom
Review: Oppo RX17 Neo

Het Chinese Oppo is de vijfde grootste smartphonefabrikant van de wereld. Toch moet het merk in Nederland nog echt een plekje veroveren tussen de grote merken. Het merk wil de komende jaren echt voet aan de grond krijgen in ons land. We waren aanwezig in Zürich bij de presentatie van de nieuwe Oppo Reno 10x Zoom en hebben een review voor je van de Oppo RX17 Neo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.