Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Maker van wifilampen WiZ Connected overgenomen door Signify

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2019, 9:18 CategorieVerlichting

Signify, het bedrijf achter de Philips Hue-lampen, heeft WiZ Connected overgenomen. Ook dit bedrijf maakt wifilampen. Met de overname van deze fabrikant wil Signify ervoor zorgen dat het portfolio van slimme lampen kan worden uitgebreid.

WiZ Connected overgenomen

WiZ Connected, een fabrikant van slimme wifilampen, is overgenomen door het bedrijf achter de Philips Hue-lampen, Signify. Het is niet bekendgemaakt wat er voor het bedrijf is betaald. Vooralsnog blijft alles hetzelfde na de overname, die mogelijk in het tweede kwartaal van dit jaar wordt afgerond. Dat betekent dat de lampen nog altijd gebruik zullen maken van de basisstations en dat ook de namen en productlijnen niet gaan veranderen. Het is niet duidelijk of dit in de toekomst nog kan gaan veranderen.

Fabrikant WiZ Connected maakt allerlei soorten wifilampen, zoals bijvoorbeeld plafonnières, hanglampen, spotlampen en wandlampen. De verschillende lampen zijn aan te sturen met de gratis app, die ook ondersteuning aanbiedt voor de Nederlandse taal, of meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast kun je ervoor kiezen de producten te bedienen met een muur- of snoerschakelaar en is het mogelijk spraakbediening te gebruiken. Daarin heb je dan weer de keuze tussen Amazon Alexa en de Google Assistent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.