Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Smart Home Beveiliging komt met vijf nieuwe producten

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2019, 10:55 CategorieVeiligheid en beveiliging

Vorig jaar maakten we kennis met Smart Home Beveiliging. Het Nederlandse bedrijf uit Alkmaar wil zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie door slimme alarmsystemen en smarthome-producten aan te bieden tegen lage prijzen. Ook hebben we vorig jaar het slimme beveiligingssysteem van Smart Home Beveiliging uitgebreid getest.

Voor de komende periode heeft het bedrijf vijf nieuwe producten in de planning staan in de zogenaamde ‘premium line’. Het bedrijf wil opnieuw hoogwaardige producten aanbieden tegen lage prijzen, maar wil dit keer meer mogelijkheden aanbieden dan je in het huidige assortiment kunt vinden. Zo kun je ondersteuning voor IFTTT, Olisto en Google Home verwachten. De volgende producten staan in de planning of zijn reeds gelanceerd:

 • Alarmsysteem met Olisto, IFTTT (verwacht)
 • Doorguard slimme deurbel met accu (reeds gelanceerd)
 • Slimme buitencamera met accu (IFTTT, Google Home) (verwacht)
 • Wifi switch met IFTTT, Olisto, Google Home (verwacht)
 • Slimme verlichting met IFTTT, Google Home, Olisto (verwacht)

Doorguard slimme deurbel met camera en accu

Van deze producten is de Doorguard slimme deurbel inmiddels gelanceerd, alhoewel dit product nu juist geen ondersteuning voor IFTTT, Olisto en Google Home biedt. De Doorguard geeft notificaties op de smartphone bij beweging of bezoek. Je kunt praten via tweewegcommunicatie, video’s en foto’s kunnen automatisch worden genomen bij bewegingsdetectie en er is een speciale beveiligingsmodus. De Doorguard filmt in HD en heeft een ingebouwde nachtmodus. Je hebt geen abonnement nodig en een draadloze gong wordt meegeleverd. Volgens Smart Home Beveiliging is de Doorguard slimme deurbel gemakkelijk zelf te installeren. Het product is verkrijgbaar voor 119 euro op de website van Smart Home Beveiliging.

 • Delen:

Reacties

 1. Ronny
  09 januari, 2020 om 9:59

  Wij zijn zeer content met product,installeren goed gelukt,heb dan al zitten zoeken bij veelgestelde vragen,maar vind geen antwoord,
  Normaal iNtercom communicatie langs twee kanten lukt ons niet zou het zeer op prijs stellen,moesten jullie ons even contacteren hoe wij dit nog kunnen instellen indien mogelijk,
  Voor de rest top!

  Mvg
  Ronny.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.