TP-Link Deco M4 nu ook als 3-pack beschikbaar

02 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
tp-link-deco-m4-3-pack

TP-Link heeft bekendgemaakt dat het mesh-wifi-systeem TP-Link Deco M4 nu ook in een pakket met drie routers beschikbaar is. Voorheen kon je het systeem per twee stuks aanschaffen. Met drie routers kun je meteen voor een groter bereik in huis zorgen.

TP-Link Deco M4 in 3-pack

Hoewel het nog steeds mogelijk is een enkele router te kopen, zie je steeds vaker dat fabrikant een mesh-systeem aanbieden. Met mesh-wifi in huis zorg je voor een veel groter bereik, door het signaal vanuit meerdere plekken in huis te versturen. Dat kan bijvoorbeeld met de TP-Link Deco M4, die al in een 2-pack te koop was. Nu is er ook een 3-pack verkrijgbaar, waardoor je in één keer voor een beter bereik in huis kunt zorgen. De Deco M4 moet verbindingen met snelheden tot wel 1.167 Mbps kunnen leveren en honderd apparaten aankunnen.

Het 3-pack heeft een adviesverkoopprijs van 169 euro en kan daarmee als budgetvriendelijk worden beschouwd. De TP-Link Deco M4 ondersteunt zowel 2,4 als 5GHz en heeft een reeks aan functies, zoals onder meer een gastnetwerk, ouderlijk toezicht, mu-mimo en beamforming. Op de website van TP-Link is te lezen dat twee units van de Deco M4 voor een dekking van 260 vierkante meter kunnen zorgen, dus met een derde erbij wordt dat bereik flink uitgebreid. Het nieuwe 3-pack is nu al te koop in Nederland.

Reacties (0)