Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: OnePlus 7 Pro en een video over Android TV 8

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over de nieuwe smartphone OnePlus 7 Pro en hebben we een video voor je over Android TV 8 (Oreo).

Video: alles wat je wil weten over Android TV 8 (Oreo)

In deze video leggen we alles uit dat je over Android TV 8 (Oreo) wil weten. De update wordt nu naar veel Android TV-modellen uitgerold en verandert een hoop aan de interface zoals je die gewend bent. Wat er precies verandert, zie je in de video.

Review: OnePlus 7 Pro

In vergelijking met de OnePlus 6T doet de OnePlus 7 Pro een hoop dingen anders. En het zijn veelal verbeteringen. Niet alles kun je echter onder dat kopje schuiven. Hoe mooi dit toestel ook is, en hoezeer de zaken ook verbeterd zijn, er blijven altijd punten van kritiek. Maar veel zijn het er niet. Hoe het precies zit? Dat vertelt Wesley je in de review van de OnePlus 7 Pro.

10 smart home-producten waar we nog niet echt aan kunnen wennen

Bijna dagelijks zien we nieuwe, connected apparaten voor het slimme huis verschijnen en je kunt het zo gek niet bedenken of er is een ‘smart’ versie van te koop. Toch gaan fabrikanten soms iets te ver en komen op de proppen met producten waar we nog niet echt aan kunnen wennen. We zetten tien producten onder elkaar waarvan we het nut nu nog niet echt zien, maar wellicht over tien jaar niet meer zonder kunnen. Lees er alles over in dit artikel.

Review: Panasonic TX-40GXW804 (GXW804-serie) Ultra HD lcd- tv

De Panasonic TX-40GXW804 is een mooie middenklasser. Toch is hij meer dan behoorlijk uitgerust. Zo ondersteunt dit model zowel Dolby Vision als HDR10+, een erg goede keuze van Panasonic. Het zijn immers net deze middenklassers die het meest profiteren van deze geavanceerde HDR-standaarden. Eric heeft de televisie uitgebreid getest. Lees de review van de Panasonic TX-40GXW804 (Nederlands model) en de Panasonic TX-40GX830 (Belgisch model).

Review: Princess Smart Tower Fan

De Princess Smart Tower Fan is een slimme, hoge ventilator die kan worden bediend via wifi en stemassistenten. Je kunt kiezen tussen de Google Assistent en Alexa, maar kunt alles ook gewoon regelen via de gratis beschikbare applicatie. Wesley vertelt je alles over dit model in de review van de Princess Smart Tower Fan.

Verslag: High End München

In het weekend van High End München verscheen er van de hand van Jamie een uitgebreid verslag van het nieuws en de ontwikkelingen vanaf de beursvloer, maar dat bleek nog zeker niet genoeg ruimte om het hele verhaal te vertellen. Daarom lees je dit weekend ook deel II op HiFi.nl en kun je bovendien op de High End Special terecht voor al het shownieuws.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.