Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home Hub ondersteunt de Nederlandse taal

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2019, 13:04 CategorieBeeld en geluid

Gebruikers van de Google Home Hub laten weten dat Google deze week ondersteuning heeft toegevoegd voor de Nederlandse taal. Dat komt goed uit, aangezien de smart display vanaf eind deze maand officieel beschikbaar is in Nederland.

Google Home Hub in het Nederlands

Tweakers meldt dat de Google Home Hub, ook wel de Google Nest Hub genoemd, vanaf nu ondersteuning aanbiedt voor de Nederlandse taal. Net op tijd ook, aangezien je over enkele weken, in elk geval voor het einde van de maand, de smart display in Nederland kunt aanschaffen. Enkele gebruikers van het slimme apparaat melden op het forum van de website dat zij hun Home Hub in het Nederlands kunnen instellen, nadat ze eerder de hub geïmporteerd hadden. Het wisselen van de taal regel je via de Google Home-app.

Dat gebeurt eigenlijk op dezelfde manier waarop je ook de taal voor je smartphone of Google Home-speaker instelt. Tot op heden kon dat dus nog niet voor de Google Home Hub, maar daar is deze week dus verandering in gekomen. Vanaf 28 mei aanstaande ligt de Home Hub, dan officieel Google Nest Hub genaamd, in de Nederlandse winkels voor een bedrag van 129 euro. Met het apparaat kun je het weer opzoeken, agenda-items opvragen en natuurlijk smarthome-apparaten in huis bedienen, zowel met je stem als touchscreenbediening.
€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 88,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 89,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.