Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google rolt nieuwe interface voor slimme displays uit

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2019, 9:40 CategorieBeeld en geluid

Google heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor slimme displays, die onder meer een nieuw thuisscherm toevoegt. De standaardmodus van het slimme scherm blijft vooralsnog de Ambient Mode/Photo Frame te zijn.

Download de update voor smart displays

Google rolt momenteel een update uit voor smart displays, te beginnen met de Google Nest Hub (voorheen Google Home Hub). De standaardmodus zal nog steeds het fotolijstje zijn. Pas wanneer je, na het updaten, de interactie aangaat met het slimme scherm, zul je zien wat er veranderd is. De witte achtergrond is ingewisseld voor de achtergrond die je hebt ingesteld voor de Ambient Mode. Ook kun je de klok laten weergeven. In beide gevallen wordt de achtergrond wazig gemaakt, waardoor de kaart met informatie kan opvallen.

Links van de kaart met informatie zie je de klok staan, met het weerbericht van de dag (voorheen kon je drie dagen vooruit kijken). Wel kun je op het icoontje van het weerbericht tappen voor een overzicht. Dat is een extra stap voor informatie die je voorheen gewoon gepresenteerd kreeg. Deze update moet er vooral voor zorgen dat de smart displays persoonlijker worden, door altijd je achtergrond te laten zien. De update wordt nu uitgerold naar de Nest Hub van Google; andere slimme schermen kunnen de update ietwat later verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.