Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nederlandse Innr kondigt Smart Candle LED E14 aan

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2019, 12:46 CategorieVerlichting

Het Nederlandse bedrijf Innr heeft de Smart Candle LED E14 gepresenteerd. De lamp kan zestien miljoen kleuren weergeven. De led-lamp biedt ondersteuning aan voor Zigbee en heeft een prijskaartje vanaf 29,99 euro.

Dit is de Innr Smart Candle LED E14

De Innr Smart Candle LED E14 is het nieuwste product van de Nederlandse fabrikant. De lamp is te bedienen via een smartphone of tablet en kan zowel gekleurd als wit licht aanbieden. Losse lampen kosten consumenten 29,99 euro, terwijl een set van twee 54,99 euro kost. De lampen zijn compatible met Zigbee 3.0 en kunnen worden gekoppeld aan de bridge van het Nederlandse merk. Bovendien is er ondersteuning voor de bridge van Philips Hue en Samsung SmartThings, evenals de Amazon Echo Show en Echo Plus.

Verder kunnen de lampen worden bediend, mits je daarvoor de juiste bridge hebt, met een stemassistent, namelijk Amazon Alexa of Google Assistent. Je kunt de Innr Smart Candle LED E14 op elke E14-aansluiting aansluiten en de lampen instellen in één van de zestien miljoen kleuren. Ook kun je heel warm licht (1.800K) of juist heel koud licht (6.500K) instellen. Bovendien kun je alles dimmen. De lampen hebben een beloofde, minimale levensduur van 25.000 uur en hebben verder een energielabel van A+ meegekregen.


€ 32,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 32,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 32,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.