Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Portal van Facebook komt naar Europa, krijgt WhatsApp-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2019, 9:13 CategorieBeeld en geluid

Facebook heeft aangekondigd dat de Portal ook naar Europa komt. Wanneer is echter nog niet bekendgemaakt door het bedrijf. Met het apparaat kunnen mensen met elkaar videobellen, maar er is ook support voor Amazon Alexa bijvoorbeeld.

Portal komt naar Europa

Facebook heeft aangekondigd dat de Portal, een groot scherm met daarboven een camera, binnenkort ook naar Europa zal komen. Het apparaat is al sinds oktober 2018 verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Canada. Ondanks het feit dat er de laatste tijd heel wat privacyschandalen zijn geweest wat het sociale netwerk betreft, is het videobelapparaat, dat inmiddels meer slimme functies heeft gekregen, behoorlijk populair. Facebook brengt overigens beide modellen naar Europa toe, dus we krijgen ook de grotere versie.

Dat is niet het enige nieuws dat naar buiten gekomen is. De Portal krijgt namelijk ondersteuning voor WhatsApp, waardoor je dus ook kunt bellen via de populaire chatapplicatie. Daarnaast komt er een dagoverzicht naar het scherm toe met updates over aankomende evenementen, kunnen mensen privéberichten in videovorm versturen, worden er meer Alexa-skills ondersteund en is het straks mogelijk Amazon Prime Video-content af te spelen. Ook kunnen gebruikers foto’s vanaf Instagram naar het grote scherm in huis sturen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.