Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Smart displays met Google Assistent krijgen routineknop

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2019, 9:09 CategorieBeeld en geluid

Google rolt een update uit voor smart displays met de Google Assistent aan boord. Er wordt een routineknop toegevoegd. Met deze nieuwe, digitale, knop kun je razendsnel vooraf ingesteld routines inschakelen, wanneer je even geen stemcommando kan of wil geven.

Routineknop voor smart displays met Google Assistent

Hoewel smart displays met de Google Assistent aan boord over dezelfde functies beschikken als slimme speakers, is het soms veel gemakkelijker een knop in te drukken. Daarom is het goed om te zien dat Google nu een update uitrolt voor deze apparaten. De update brengt de zogenaamde routineknop met zich mee waarmee je razendsnel de vooraf ingestelde routines kunt bekijken en selecteren. Dit is handig voor de momenten waarop je even geen stemcommando kan of wil geven aan het slimme scherm.

Je vindt de knop, na de update, in het Home View-menu, naast de knoppen voor lampen, uitzendingen en meer. Wanneer je op de routineknop drukt en een routine uitkiest, dan zal die z’n werk doen zoals je dat gewend bent wanneer je een stemcommando zou geven. De update installeert zichzelf op de achtergronden, op speakers als bijvoorbeeld de Google Nest Hub. Mocht je de update nog niet hebben ontvangen, dan is het niet mogelijk de knop te laten verschijnen. Je zult dus even op het uitrollen moeten wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.