Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Tado Slimme Aircobediening V3+ ondersteunt Homekit

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2019, 11:58 CategorieHuishoudelijke apparaten

Tado heeft dinsdag een nieuwe versie van zijn slimme aircobediening aangekondigd. Het apparaat biedt ondersteuning aan voor Homekit van Apple. Het Tado-product maakt via infraroodverbinding contact met de airconditioning die bij jou in huis hangt.

Tado Slimme Aircobediening V3+ aangekondigd

Smarthomeproductenmaker Tado heeft de Tado Slimme Aircobediening V3+ aangekondigd. Dit is een slimme manier voor het bedienen van je huidige airconditioningsysteem. Het Tado-product maakt via infrarood verbinding met je airco, waardoor jij hem op afstand (middels de app of een assistent) en met stemcommando’s kunt bedienen. Qua design lijkt het apparaat ontzettend veel op de slimme thermostaat die het bedrijf een paar maanden geleden uitbracht. Het witte, platte design is voorzien van led-lampjes voor de cijferweergave.

Als je airconditioning kan communiceren met de Tado, dan is dit één van de gemakkelijkste manieren om het product slim aan te sturen. In de bovenstaande video kun je zien hoe snel je het Tado-systeem installeert. De Tado Slimme Aircobediening V3+ biedt verder ondersteuning aan voor Apple Homekit, waardoor je hem in het ecosysteem van Apple kunt gebruiken. Daarnaast is het fijn dat er tevens ondersteuning aanwezig is voor Amazon Alexa en Google Assistent, waardoor je dus zelf kunt kiezen welke assistent je gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

De Tado Slimme Aircobediening V3+ heeft een prijs van 99,99 euro en is onder meer via de website van het bedrijf te koop.  • Delen:

Reacties

  1. Stanneveldm
    23 mei, 2019 om 8:40

    Handig product! Ben alleen wel benieuwd hoe het zit met de positie t.o.v. de airco. Omdat het via infrarood werkt zal dat wel beperkt zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.