Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Zyxel Multy Mini toegevoegd aan Multy X mesh-aanbod

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2019, 10:01 CategorieThuisnetwerk

Zyxel heeft de Zyxel Multy Mini gepresenteerd. Dit apparaat is een aanvulling op het mesh-netwerk dat de Multy X kan opzetten. De Multy Mini kan ervoor zorgen dat nog eens tweeduizend vierkante meter kan worden voorzien van een wifi-verbinding.

Dit is de Zyxel Multy Mini

Zyxel presenteert de Zyxel Multy Mini, als aanvulling op de eerder gelanceerde Multy X. Het apparaat beschikt over een vermogensversterker en zes meervoudig gepolariseerde antennes die moeten zorgen voor een stabiel en verreikend bereik. Het biedt ook smart roaming-technologie aan, zodat mobiele apparaten niet van netwerk hoeven te wisselen wanneer de gebruiker van de ene naar de andere kamer gaat. Gebruikers kunnen ook deze netwerkversterker geheel instellen met de gratis beschikbare Multy-applicatie.

Het is mogelijk om tot vijf Zyxel Multy Mini’s toe te voegen aan de originele Multy X. Bovendien is de Mini voorzien van Quick Charge 3.0-technologie, waardoor je ook mobiele apparaten ermee kunt opladen. Daardoor hoef je dus niet per se een stopcontact te missen die je nu kwijt bent aan het mesh-netwerkapparaat. Er is een Zyxel-pakket met zowel de Multy X als de Multy Mini beschikbaar. Degenen die alleen extra dekking voor hun Multy X-netwerk nodig hebben, kunnen gewoon voor de Multy Mini one-pack kiezen.

Beschikbaarheid

De Multy Mini is vanaf nu beschikbaar via resellers van Zyxel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.