Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon komt met 2019-versie van Echo Dot Kids Edition

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2019, 17:07 CategorieBediening

Precies een jaar geleden kondigde Amazon een speciale kinderversie aan van de Echo Dot. Deze slimme speaker met Alexa voor kinderen verscheen onder de naam Echo Dot Kids Edition. In combinatie met FreeTime Unlimited, een abonnement, konden ouders hun kinderen in de gaten houden en krijgen kinderen alleen toegang tot kindvriendelijke content. Vandaag is er een nieuwe versie van de Echo Dot Kids Edition aangekondigd.

De nieuwe 2019 Echo Dot Kids Edition is gebaseerd op de Echo Dot 3. De nieuwe versie is verkrijgbaar in vrolijke kleuren als Rainbow en Frost Blue en moet tot 70 procent luider zijn dan de eerste versie. Bij aanschaf krijg je een jaar gratis FreeTime Unlimited. Dankzij dit abonnement krijgen ouders controle over de content waar de kinderen toegang tot hebben. Ook krijg je toegang tot meer dan duizend kindvriendelijke titels via Audible (audioboeken), speciale podcasts en speciale premium skills van Disney en Sony.

In het abonnement FreeTime Unlimited vinden we ook twee nieuwe functies. Zo is daar een speciale briefing voor kinderen, waarbij ouders een keuze kunnen maken tussen verschillende kinderjournaals en de functie Alexa Skill Blueprints, waarmee kinderen op een interactief avontuur kunnen gaan met de slimme speaker.

Prijs en beschikbaarheid

De speciale 2019 Echo Dot Kids Edition is vanaf vandaag vooruit te bestellen in de Verenigde Staten voor 49,99 dollar. Vanaf 26 juni (de releasedatum) is de prijs 69,99 dollar. Na het eerste jaar gratis FreeTime Unlimited betaal je 4.99 dollar per maand of 2.99 dollar per maand als abonnee van Amazon Prime.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.