Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Homey-versie 2.2 biedt ondersteuning voor camera’s aan

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2019, 12:47 CategorieSoftware en apps

Athom, het bedrijf achter de smarthomehub Homey, heeft bekendgemaakt dat het apparaat voortaan camera’s ondersteunt. De update wordt vanaf vandaag naar iedereen uitgerold die de hub thuis heeft staan. Heb je dus een beveiligingscamera, dan kan je smarthomehub nu wederom meer.

Homey ondersteunt camera’s

Smarthomehub Homey, van het Nederlandse bedrijf Athom, biedt vanaf nu ondersteuning aan voor verschillende soorten beveiligingscamera’s die je mogelijk thuis hebt hangen. De benodigde software-update wordt vanaf vandaag uitgerold naar iedereen die de hub thuis heeft staan. Mocht je thuis een camera hebben, dan is de kans groot dat die ondersteund wordt. Is dat het geval, dan kun je die camera direct vanuit de Homey-app bedienen. Dat kan gelukkig ook op het moment dat je even niet thuis bent.

Bovendien kunnen gebruikers de camera’s opnemen in de verschillende Flows: zo kan er een snapshot gemaakt worden wanneer er een notificatie gestuurd wordt naar een smartphonegebruiker. De nieuwe functie ondersteunt een groot assortiment aan cameramerken, van high-end tot betaalbaar. Helaas heeft het bedrijf geen complete lijst met camera’s vrijgegeven, waardoor het dus niet met zekerheid te stellen is van tevoren of jouw camera ondersteund wordt. Naast versie 2.2 van de hub, heb je ook versie 2.4 van de gratis app nodig.


€ 349,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Marnix
  25 juni, 2019 om 10:43

  Ja joh ga je rijd lekker besteden aan toch niet werkende.ieuww features. Het enige wat ze bij homey zouden moeten doen is met tien keer de beschikbare mankracht gaan bugbashen. Sinds de verschrikking van 2.0 is homey het meest verschrikkelijke platform wat ik ken en een afrader voor iedere doelgroep. Dus koop een nvidia shield met link for smartthings of als je geld hebt een fibaro home center, maar blijf weg bij homey, minstens tot versie 2.2.9 (tenminste als ze zich aan conventionele softwarenummering houden).

  • Ria
   05 juli, 2019 om 11:02

   Wat een onzin. Ik heb 2.0 ook even afgewacht maar uiteindelijk de update gedraaid. Geen enkel probleem met bestaande flows, en dat zijn er heel wat.
   Met de nieuwe app heb ik er zelfs nog veel meer gemaakt omdat het nu makkelijk op de tablet te doen is. Hoef ik niet speciaal mijn zo goed als nooit meer gebruikte laptop te voorschijn te halen.
   En kom ik ergens toch niet uit, even het forum doorzoeken of de vraag stellen en in no time is het opgelost. Ik ben geen programmeer nerd oid gewoon een huisvrouw (60 jaar) die lol heeft in het gebruik van de Homey.

  • Ruud
   28 mei, 2020 om 16:40

   Homey is 1000x beter dan Smart-things of fibaro, laat staan Nvidia 😂
   Weet niet waar deze gast last van heeft meer ieder geval geen ervaring met Homey

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.