Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring Door View Cam nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2019, 15:18 CategorieVeiligheid en beveiliging

De Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die het bestaande spionnetje gebruikt in een voordeur, zodat je niet hoeft te knutselen. Boren of andere permanente wijzigingen aan je huis of deur zijn dus helemaal niet nodig.

Dit is de Ring Door View Cam

Ring kondigt aan dat de Ring Door View Cam vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. Het apparaat plaats je in het spionnetje van je voordeur, waardoor je verder dus niet hoeft te knutselen. De slimme deurbel beschikt over een bewegingssensor, tweerichtingenspraak, 1080p-video, een oplaadbare batterij, klopdetectie, privacyzones en nachtzicht. Om hem te installeren, verwijder je simpelweg het bestaande spionnetje van de deur van je appartement en stop je de Door View Cam aan elke kant van de deur en de batterij aan de andere kant.

De Ring Door View Cam is nu verkrijgbaar in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden voor 199 euro en biedt ondersteuning aan voor stemassistent Amazon Alexa. We hebben op Smarthome Magazine meerdere slimme deurbellen getest, onder meer die van Ring. Daarnaast hebben we ook een slimme videodeurbel van Chinese makelij onder de loep gelegd, die eveneens gebruikmaakt van het bestaande spionnetje in de deur.


€ 127,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 127,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 127,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Vinz
  20 juni, 2019 om 6:35

  Ring is waardeloos als je geen creditcard hebt..
  Wat de eerste 3 maanden zeer tevreden over het product, maar na 3 maanden moet je een klein abonnement afsluiten, wat helemaal geen probleem is en ook niet duur, maar je kunt alleen maar met creditcard betalen… Erg jammer

 2. Corrie Kromhout
  22 juli, 2019 om 0:41

  Hoe kan ik mijn abonneren op de ring en de extra bel doet het ook niet alleen op de telefoon Corrie Kromhout Sperwerkroft 12 2211LN Noordwijkerhout

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.