Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Arlo laat je meldingen van je camera nu onderdrukken

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2019, 11:41 CategorieVeiligheid en beveiliging

Arlo is één van de meer bekendere merken op het gebied van slimme beveiligingscamera’s. Het merk staat sinds kort op zichzelf en bracht onlangs de Arlo Ultra camera uit. Dit model levert slimme videobewaking in 4k-kwaliteit. Een langverwachte functie onder gebruikers is nu beschikbaar gesteld.

Vanaf nu is het mogelijk om meldingen van je beveiligingscamera van Arlo te onderdrukken. Dit betekent dat je geen notificaties zult ontvangen bij beweging wanneer je deze functie inschakelt. Waarom je dit zou willen? Matthew McRae, CEO van Arlo, geeft zelf enkele voorbeelden op zijn Twitter-kanaal. Heb je een feestje thuis en lopen er veel mensen in en uit het huis? Dan krijg je continue notificaties binnen die je niet zou willen hebben. Ben je aan het tuinieren of spelen de kinderen in de tuin? De camera hoeft op dat moment niet bij iedere beweging een melding te versturen.

Camera’s blijven filmen

De nieuwste update van de Arlo-app voor iOS en Android voegt deze nieuwe functie toe en is per direct beschikbaar. Let op dat de camera wel door blijft filmen bij beweging. Je krijgt enkel de notificaties niet meer binnen. Is er toch iets gebeurd? Dan kun je dit aan de hand van de opgenomen beelden altijd op een later moment terugkijken. Het onderdrukken van de notificaties kan via de app in stappen van 30 minuten, 1 uur, 3 uur of 24 uur.

 • Delen:

Reacties

 1. H. Assmann
  14 september, 2020 om 10:32

  Had nooit meldingen en sinds vandaag wel.
  Kan ze wel 24 uur etc uitzetten, waarom niet altijd!
  Mvg,
  H. Assmann

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.