Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Soundbar van LG en smartphone van Xiaomi

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar een nieuwe soundbar van LG met Google Assistent en naar een nieuwe smartphone van Xiaomi.

Review: LG SL8Y

De LG SL8Y is een soundbar die beschikt over Google Assistent. De assistent is direct aanspreekbaar via de brede speaker. Daardoor is het mogelijk dat je je slimme apparaten in huis kunt aansturen met de Nederlandssprekende Assistent. Ook kun je dingen als nieuws en het weerbericht opvragen. Wesley vertelt je er alles over in de review van de LG SL8Y.

Review: Xiaomi Mi 9T

Xiaomi is druk bezig om Nederland te veroveren. De Chinese fabrikant staat bekend als een echte prijsvechter. Begin dit jaar verscheen de Xiaomi Mi 9. Dit toestel met uitstekende specificaties verscheen voor de helft van de prijs in vergelijking met de vlaggenschepen van andere fabrikanten op de markt. Sinds kort zijn er twee modellen in de Mi 9-serie bijgekomen, namelijk de Xiaomi Mi 9T en de Xiaomi Mi 9T Pro. In deze review kijkt Tom naar de goedkoopste van de twee, namelijk de Xiaomi Mi 9T. Lees er alles over in de review van de Xiaomi Mi 9T.

Review: IKEA Trådfri E14 led-lamp met Symfonisk tafellamp en Hue Bridge

Een paar weken terug hebben we de IKEA Symfonisk tafellamp-speaker uitgebreid getest, maar zonder dat hier een slimme lamp inzat. In deze review voorzien we de tafellamp-speaker van de IKEA Trådfri E14 led-lamp, een gekleurde led-lamp die niet alleen in de tafellamp-speaker past maar overal in huis gebruikt kan worden. Daarbij voegen we de lamp toe aan de Philips Hue Bridge. Martijn vertelt je alles over deze combinatie in de review van de IKEA Trådfri E14 led-lamp met Symfonisk tafellamp en Hue Bridge.

Zo zet je je Nest-account om naar je Google-account

Het is vanaf nu mogelijk je Nest-account aan je Google-account te koppelen. In dit artikel legt Wesley uit hoe dat precies moet. Voordat je hieraan begint is het goed om te weten dat je deze migratie niet meer ongedaan kunt maken. Weet dus waar je aan begint.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.