Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Google werkt aan Home Mini met wandmontage en beter geluid’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2019, 10:30 CategorieBeeld en geluid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Google aan een nieuwe Home Mini die je aan de muur kunt ophangen. Daarnaast moet er een koptelefoonaansluiting aanwezig zijn en moet het geluid flink verbeterd worden.

Nieuwe Home Mini met beter geluid – gerucht

Een ‘betrouwbare bron’ heeft tegenover de redactie van 9to5Google bevestigd dat Google werkt aan een opvolger voor de Home Mini, die Nest Mini genoemd moet gaan worden. Dat zou niet vreemd zijn, aangezien Google eerder al bevestigde dat de speakerserie van het bedrijf ook op zou gaan onder het Nest-vaandel. Qua design zouden beide speakers in elk geval weinig van elkaar verschillen. Echter, de geluidskwaliteit zou er wel op vooruitgaan, met een hoger maximaal volume en een veel dieper basgeluid dan nu mogelijk is.

Daarnaast zou je de nieuwe Home Mini direct aan de muur kunnen bevestigen, aangezien daar ruimte voor wordt vrijgemaakt. Hoe precies is nog niet duidelijk. Daarnaast mogen we rekenen op een koptelefoonaansluiting. Onduidelijk is nog waar Google die voor zou kunnen gebruiken, maar je zou er bijvoorbeeld externe speakers aan kunnen koppelen. Verder zou er nog een sensor in komen te zitten waarmee de Nest Mini ‘weet’ hoe dichtbij de gebruiker staat. Mogelijk horen we in oktober meer, tijdens de presentatie van nieuwe Google-hardware.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.