Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Philips Hue presenteert nieuwe plafondlampen tijdens IFA 2019’

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2019, 10:36 CategorieVerlichting

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zullen er nieuwe plafondlampen onder de Philips Hue-merknaam gepresenteerd worden. De lampen worden de Fugato Spotlights genoemd en gaan, zoals het er nu naar uitziet, ook bluetooth ondersteunen.

Plafondlampen van Philips Hue tijdens IFA 2019 – gerucht

Het ziet ernaar uit dat Philips Hue nieuwe plafondlampen meeneemt naar technologiebeurs IFA in Berlijn, die begin september plaatsvindt. Er zijn namelijk afbeeldingen gelekt waarop de lampen te zien zijn. Ze worden Fugato Spotlights genoemd en zullen in verschillende versie te koop zijn. Zo kun je een setje van twee, drie en vier lampen kopen bijvoorbeeld, die allemaal beschikken over de zestien miljoen kleuren die andere Philips Hue-lampen ook hebben. Daarnaast moet er ondersteuning zijn voor bluetooth.

Dat laatste lijkt steeds vaker voor te komen voor Philips Hue-producten, dus mogelijk rust het bedrijf gewoonweg alle nieuwe lampen uit met zowel wifi als bluetooth. Daarnaast lijkt het erop dat er nieuwe ingebouwde plafondlampen aankomen, genaamd Centura. Ook deze lampen zullen alle zestien miljoen kleuren en bluetooth moeten ondersteunen. De Fugato-lampen zouden vanaf de tweede week van september te koop zijn (vanaf week 37), vanaf 89,95 euro, terwijl de Centura in diezelfde week vanaf 64,95 euro te koop zouden zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.