Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Volgende versie LG ThinQ-app biedt stembediening aan

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2019, 10:22 CategorieSoftware en apps

LG heeft laten weten dat er gewerkt wordt aan een nieuwe LG ThinQ-applicatie, die stembediening zal gaan aanbieden. De app wordt eerst in Zuid-Korea en de Verenigde Staten uitgebracht, maar zal in de komende maanden ook naar Europa komen.

LG ThinQ-app met stembediening

In de komende maanden kunnen we een nieuwe versie van de LG ThinQ-app verwachten. Met de nieuwe app kunnen mensen hun ThinQ-apparaten, die verbonden kunnen worden met het internet, aansturen met stemcommando’s. De applicatie zal de huidige SmartthinQ-software gaan vervangen en veel meer gaan leunen op de Google Assistent. Gebruikers zijn straks in staat wifi-apparaten in huis meerdere commando’s te geven. Het zal per apparaat verschillen hoeveel opdrachten er gegeven kunnen worden.

Het werkt zoals je dat inmiddels misschien al gewend bent: je spreekt de opdracht hardop uit tegen je smartphone en de rest zal geschieden. De nieuwe LG ThinQ-app zal werken met allerlei LG-apparaten, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, ovens, vaatwassers en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld checken hoe lang het nog duurt voordat de wasmachine klaar is, door er gewoon om te vragen. Ook krijg je tips van de app voor het correcte gebruik van de apparaten. De update verschijnt eerst in Korea, dan de VS en daarna pas in Europa.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.