Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Anker introduceert Eufy RoboVac robotstofzuiger met dweilfunctie

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2019, 19:00 CategorieHuishoudelijke apparaten

Anker Innovations introduceert deze week tijdens IFA 2019 de Eufy RoboVac L70 Hybrid, een slimme robotstofzuiger met laser-mapping en dweilfunctie.

Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid robotstofzuiger

De robotstofzuiger bevat slimme mogelijkheden voor navigatie en het in kaart brengen van de ruimte; het is de eerste RoboVac die werkt met laser SLAM (Simultaneous Localization And Mapping). Met behulp van iPath-navigatie maakt de stofzuiger op efficiënte wijze elk hoekje van de kamer schoon, aldus de fabrikant. Intelligence Map-technologie zorgt voor realtime indeling van de ruimte en biedt de mogelijkheid om zones te markeren als ‘verboden toegang’, ‘extra aandachtig schoonmaken’, en ‘verboden te dweilen’.

Maar, de stofzuiger is niet alleen een stofzuiger. Het apparaat beschikt ook over een handige dweilfunctionaliteit. De RoboVac L70 Hybrid is een hybride 2-in-1 stofzuiger én dweil met 2200Pa- zuigkracht en een uitwasbaar E12-filter voor optimale schoonmaakprestaties. De Recharge & Resume-functionaliteit zorgt ervoor dat de RoboVac automatisch terugkeert naar het laadstation om op te laden, waarna hij – eenmaal opgeladen – zijn schoonmaakactiviteiten hervat vanaf de plek waar hij gebleven was.

Ook is er de optie om het apparaat met Google Assistant of Amazon Alexa via spraakbediening te besturen. Gebruikers kunnen daarnaast zelf verschillende routes programmeren in de EufyHome-app die beschikbaar is voor Android en iOS. Die app biedt een programmeerbaar tijdschema en bevat een ‘Vind Mijn Robot’-knop om de robotstofzuiger moeiteloos terug te vinden in huis. De RoboVac L70 Hybrid wordt geleverd met een afstandsbediening en beschikt over touch control-bediening waardoor het apparaat na een lichte aanraking al begint met schoonmaken.

Prijs en beschikbaarheid

De RoboVac L70 Hybrid is vanaf het najaar verkrijgbaar in de kleur wit en heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro.


€ 549,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.