Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Arlo brengt nieuwe Android-app met tweestapsverificatie uit

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2019, 16:25 CategorieSoftware en apps

Arlo heeft een nieuwe app uitgebracht in Google Play, die ondersteuning aanbiedt voor tweestapsverificatie. Voor de rest ziet de nieuwe software er hetzelfde uit als zijn voorganger en biedt die ook dezelfde functionaliteiten aan.

Arlo-app met tweestapsverificatie

Er is nu een nieuwe app van Arlo beschikbaar in Google Play. Deze applicatie is precies hetzelfde als zijn voorganger, qua design en functionaliteit, maar heeft wel een extra, handig elementen gekregen: tweestapsverificatie. De voorganger van deze app wordt op 30 september aanstaande stilgezet, waardoor die uit Google Play zal verdwijnen en er ook geen updates meer voor zal verschijnen. Je hebt dus nog ongeveer drie, vier weken om over te stappen naar de nieuwe app, waar je in kunt loggen met je eigen profiel.

Het enige wat je nog wel even opnieuw moet instellen is geofencing en je noodcontacten, maar voor de rest heb je toegang tot alles dat al ingesteld was. Om tweestapsverificatie in te schakelen binnen de nieuwe app, ga je naar je profiel binnen de instellingen. Onder de login-instellingen vind je de optie voor 2fa (two-factor authentification) waar je een telefoonnummer en vertrouwd apparaat kunt toevoegen. Ook kun je je e-mailadres hiervoor gebruiken. Momenteel is het niet mogelijk een authentificatie-applicatie te gebruiken.

  • Arlo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.