Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Alles over Android 10 en een soundbar van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je alles over Android 10, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor Android-smartphones, en een nieuwe Dolby Atmos-soundbar van Samsung.

Android 10: alles wat je moet weten over de Android-upgrade

Android 10 is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. In dit artikel lees je alles wat je erover wil weten. Welke functies mag je verwachten? En hoe zit het met je privacy? Je leest daar alles over en meer in dit achtergrondartikel.

Review: Samsung HW-Q90R – geavanceerde Dolby Atmos-soundbar

De HW-Q90R is dit jaar Samsungs vlaggenschip qua soundbars, een premiumtoestel geleverd met extra draadloze speakers. Uniek aan deze soundbar is dat hij Dolby Atmos en DTS:X biedt zonder virtualisatie. De soundbar bezit effectief alle luidsprekers die nodig zijn om 7.1.4-kanaals surround te leveren. Jamie ging met de soundbar aan de slag. Lees het in de review van de Samsung HW-Q90R.

IFA 2019 video round-up: de nieuwste producten en laatste trends

Zes dagen met vijf man sterk in Berlijn heeft niet alleen ruim 50 artikelen en hands-ons opgeleverd. Ook hebben we diverse video’s op de beursvloer gemaakt. In dit artikel vind je een overzicht van al onze video’s vanaf IFA 2019 te Berlijn.

Review: Motorola One Action

De Motorola One Action is een Android One-telefoon met driedubbel camerasysteem aan boord, waaronder een actiecamera. Daarnaast is er een riant scherm van 6,3-inch aanwezig, waar links boven een cameragat in verwerkt zit. Het toestel heeft een prijs van rond de 250 euro, meestal minder. Wesley vertelt je alles over deze nieuwe smartphone in de review van de Motorola One Action.

Vijf smart home-producten om jouw badkamer een stuk slimmer te maken

Steeds meer producten worden ‘slim’ gemaakt. Waar veel mensen zijn begonnen met slimme verlichting, een slimme beveiligingscamera of een slimme stekker, daar kun je tegenwoordig bijna het hele huis slim maken. Een kamer in je huis waar je misschien niet zo snel aan denkt is de badkamer. Toch kun je ook de badkamer tegenwoordig heel goed slim maken. In dit artikel zet Tom vijf smart home-producten op een rijtje waarmee je jouw badkamer een stuk slimmer kunt maken.

Beste games van dit moment – deel 12 (herfst 2019)

In dit overzicht bespreken we de beste games die je deze herfst kunt spelen op je Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Nintendo Switch. In dit overzicht vind je onder meer Fire Emblem: Three Houses, Borderlands 3 en Gears 5.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.