Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: IFA 2019 round-up en Disney+

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar de round-up van de IFA 2019 in Berlijn en vertellen we je alles over de nieuwe streamingdienst Disney+.

IFA 2019 round-up: wat hebben we gezien?

IFA 2019 zit er alweer op. Wij waren een week lang aanwezig in Berlijn om alle nieuwe producten en ontwikkelingen in de gaten te houden. De afgelopen dagen heb je alle nieuwe producten hier al voorbij zien komen. Het is de hoogste tijd voor een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwe producten op het gebied van mobile, smarthome en homecinema.

Disney+ nu uit te proberen: dit zijn onze eerste indrukken

De videostreamingdienst van Disney is vanaf nu uit te proberen in Nederland. In dit artikel lees je over onze eerste indrukken. Is de service straks die 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar waard?

Review: Oral-B Genius X

Eerder dit jaar lanceerde Oral-B zijn slimste tandenborstel tot nu toe, de Oral-B Genius X. Dit model kan dankzij kunstmatige intelligentie zien hoe jij je tanden poetst en aan de hand daarvan advies uitbrengen. Het doel is simpel; de mensheid nog beter zijn tanden laten poetsen. Hoe het werkt en of het werkt lees je in de review van de Oral-B Genius X.

Video: de nieuwe Philips OLED984 en OLED934 oled tv’s uitgelicht

Afgelopen week introduceerde Philips tijdens IFA 2019 twee nieuwe televisies. Het bedrijf komt met de OLED984 en de OLED934. Beiden oled-televisies zijn voorzien van het zelfde, volledig uitgeruste, beeldscherm maar komen met een verschillend audiosysteem en bijbehorend design. Wij waren aanwezig op IFA en vertellen je alles over de belangrijkste features en functies van beide modellen. Bekijk de video’s in het artikel.

HomeKit Secure Video: wat is het en hoe werkt het?

Vanaf september 2019 is Homekit Secure Video beschikbaar voor iedereen met iOS 13 op zijn iPhone of iPad. Maar wat is het? Met Secure Video zorgt Apple ervoor dat de manier waarop beveiligingscamera’s met smarthomeplatform Homekit omgaan, veranderd wordt. Wesley vertelt je er alles over in dit achtergrondartikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.