Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Assistent heeft nu ook een Nederlandssprekende mannenstem

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2019, 10:04 CategorieSoftware en apps

Gebruikers van de Nederlandssprekende stemassistent Google Assistent kunnen voortaan ook kiezen voor een mannenstem. Nieuwe gebruikers zullen merken dat de stemassistent zijn stem willekeurig uitkiest. Gelukkig kun je zelf instellen of je een mannen- of vrouwenstem wil horen.

Nederlandssprekende mannenstem voor Google Assistent

Google maakt bekend dat gebruikers van de Google Assistent voortaan ook een Nederlandssprekende mannenstem kunnen instellen. Tot op heden was alleen de vrouwenstem beschikbaar. Mocht je de Assistent voor het eerst gebruiken, dan zal de stemassistent zelf zijn eigen stem uitkiezen. Daarna is voor die mensen, en voor de mensen die de assistent al een tijdje gebruiken, de keuze handmatig te veranderen. De mannenstem wordt op dit moment uitgerold en moet vandaag voor iedereen beschikbaar zijn, aldus het bedrijf.

Wil je meer lezen over de Google Assistent? Op Smarthome Magazine hebben we een groot aantal artikelen geschreven over de populaire stemassistent, die je tegenkomt op smartphones, speakers, smart displays, soundbars en televisies. Zo lees je hier hoe je de Assistent uitzet op je telefoon, lees je hier allerlei zaken omtrent je privacy en lees je hier alles over de Assistent Actions die beschikbaar zijn. Wil je weten hoe je apparaten toe moet voegen aan de Google Assistent? Check dan dit artikel, waarin we de stappen beschrijven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.