Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IKEA Symfonisk-afstandsbediening vanaf 1 oktober te koop

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 11:36 CategorieAccessoires

In augustus werd de IKEA Symfonisk uitgebracht. Deze speakers zijn gemaakt door IKEA en Sonos en zijn verkrijgbaar in de winkels van de Zweedse meubelgigant. Dat er meerdere producten in de serie zouden gaan verschijnen was al duidelijk. Het eerstvolgende product is de afstandsbediening voor beide luidsprekers. Deze is opgedoken op de Franse website van IKEA.

De IKEA Symfonisk-afstandsbediening is een fysieke remote om de boekenplank- en tafellamp-speaker te bedienen. De remote laat je muziek pauzeren, afspelen, het volume aanpassen en een vorig nummer of volgend nummer selecteren. De afstandsbediening is een klein en rond apparaatje dat je magnetisch op de wand kunt bevestigen met de meegeleverde houder. Je hebt overigens de Trådfri-verbindingshub nodig om de afstandsbediening in combinatie met de speakers te kunnen gebruiken.

Begin augustus verschenen de IKEA Symfonisk tafellamp- en boekenplank-speakers. De tafellamp-speaker is te koop voor 179 euro. De boekenplank-speaker kost 99 euro. Het zijn ‘domme’ speakers, maar ze kunnen wel samenwerken met elkaar en met andere speakers van Sonos voor een multiroom-opstelling. Dit betekent dat je ze ook kunt koppelen aan een speaker met spraakbediening om ze indirect met je stem te kunnen bedienen. Beide speakers kun je ook bedienen via de Home Smart-app van IKEA en de Sonos-app.

Prijs en beschikbaarheid

Op 1 oktober is de afstandsbediening te koop voor 14,99 euro. Je kunt ook een pakket aanschaffen van de afstandsbediening en de Trådfri-hub samen. Dit pakket staat voor 47,98 euro op de Franse IKEA-website.

Meer weten over IKEA Symfonisk? Lees dan onze review van de IKEA Symfonisk tafellamp-speaker en boekenplank-speakers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.