Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme LG-wasmachine kiest wasprogramma op basis van inhoud

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2019, 17:07 CategorieHuishoudelijke apparaten

LG laat weten dat de voorlader-wasmachine met kunstmatige intelligentie voor het einde van het jaar naar de meeste Europese markten komen. Het apparaat kan het juiste programma kiezen op basis van de inhoud en kiest daarvoor uit twintigduizend verschillende informatievoorzieningen.

LG-wasmachine beschikt over kunstmatige intelligentie

LG heeft bekendgemaakt dat de voorlader-wasmachine met ThinQ AI, kunstmatige intelligentie, aangedreven door de eigen Direct Drive-motor, tegen het einde van het jaar naar de meeste Europese markten komt. De wasmachine moet zorgen voor een grondige en zachte reiniging door aan de hand van het gewicht en de stofeigenschappen van elke lading het wasprogramma voor de meest optimale wascyclus te kiezen. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van van big data uit twintigduizend verschillende informatievoorzieningen.

De slimme washmachine kiest de wasinstellingen op basis van het volume en de fijnheid van de kleding per lading. De LG TurboWash 360-functie, die 39 minuten nodig heeft voor een volledige wascyclus, bespaart je tijd en doet desondanks grondig zijn werk. Daarnaast helpt de 3D Multi Spray om kleding in minder tijd schoon te krijgen, door waterstralen in vier verschillende richtingen tegelijk te schieten. Je kunt ook een LG Miniwash onder de wasmachine plaatsen: zo ontstaat er een TWINWash-systeem die twee ladingen tegelijk aankan.

De LG AI DD-wasmachines hebben een efficiënte energieklasse van A+++-50 procent, onder andere dankzij de invertertechnologie van LG, en een garantie van tien jaar. Voor extra gebruiksgemak kan de LG AI DD-wasmachine worden beheerd met spraakopdrachten via een aangesloten AI-luidspreker (zoals de LG WK7) en kunnen consumenten de machine bedienen en monitoren met de LG ThinQ-app.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.