Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme sensor Eve Water Guard detecteert lekkages

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2019, 11:01 CategorieAccessoires

Tijdens de IFA 2019 heeft Eve een nieuwe sensor gepresenteerd. De Eve Water Guard werkt met HomeKit en detecteert eventuele lekkages.

De Eve Water Guard is te zien tijdens de IFA 2019. De nieuwe sensor doet het anders dan andere watersensoren. Dit apparaat werkt namelijk niet op batterijen, maar plug je gewoon in het stopcontact. De sensor beschikt over een speciale kabel van anderhalve meter lang die je bijvoorbeeld rond je wasmachine of vaatwasser kunt leggen. Een klein druppeltje op de nylon kabel en de Eve Water Guard weet meteen dat er sprake is van lekkage. Om verdere schade te voorkomen ontvang je direct een alarm op je iPhone. De Eve Water Guard laat zelf ook een luid alarm afgaan, zodat je snel kunt reageren op lekkages. Ook handig voor mensen die geen HomeKit gebruiken. Door het gebruik van deze anderhalve meter lange kabel lijkt het erop dat je veel flexibeler bent in het gebruik van deze waterdetector in vergelijking met andere watersensoren.

Deze nieuwe sensor in het assortiment van Eve werkt tevens weer via bluetooth. Je kunt deze watersensor gebruiken in combinatie met de Eve Extend. Deze kleine hub zorgt ervoor dat je de accessoires ook over een grotere afstand kunt gebruiken. Je kunt tot acht verschillende accessoires aansluiten op de Eve Extend.

Prijs en beschikbaarheid

De Eve Water Guard komt begin januari 2020 op de markt. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.