Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Symfonisk-speakers nu te bedienen via IKEA Home Smart-app

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2019, 11:58 CategorieBediening

IKEA heeft de Home Smart-app van een update voorzien. Deze app van de Zweedse meubelgigant laat je de slimme producten van IKEA bedienen vanaf je smartphone of tablet.

De nieuwste versie van de IKEA Home Smart-app is versie 1.11.0 en is nu te downloaden voor Android en iOS. Het bedrijf introduceert verschillende nieuwe functies in de update. Zo is de nieuwe draadloze dimmer in de TRÅDFRI-serie toegevoegd en biedt de app nu ondersteuning voor de nieuwe GUNNARP-lampen. Deze nieuwe slimme lampen zijn speciaal ontwikkeld voor de badkamer. Eerder al lekten de eerste afbeeldingen van de nieuwe badkamerlampen uit.

Symfonisk-speakers nu te bedienen vanuit de app

Dat is echter nog niet alles, want ook de Symfonisk-speakers zijn nu vanuit de Home Smart-app te bedienen. De Symfonisk-speakers zijn ontworpen door IKEA en Sonos. Eerder al kon je de review van de boekenplank- en tafellamp-speakers bij ons lezen. Nieuw binnen de Symfonisk-serie is de fysieke afstandsbediening. Hiermee kun je muziek pauzeren, afspelen, het volume aanpassen en een vorig nummer of volgend nummer selecteren. Deze kleine remote is magnetisch op de wand te bevestigen met de meegeleverde houder. Ondersteuning voor deze remote is alvast aan de Home Smart-app toegevoegd.

De Symfonisk-afstandsbediening is vanaf 1 oktober te koop bij IKEA. Let op dat je de TRÅDFRI-hub nodig hebt om de remote te kunnen gebruiken. De afstandsbediening kost 14,99 euro, maar is ook samen met de TRÅDFRI-hub te koop voor ongeveer 50 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.