Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Vier leuke, stijlvolle en slimme items voor je interieur (Adv)

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2019, 8:32 CategorieNieuws

Ben je van plan je interieur opnieuw vorm te geven en je woonkamer, slaapkamer of een andere kamer opnieuw in te richten? In dit artikel zetten we vijf leuke, slimme items voor je interieur op een rij.

Slimme (rol)gordijnen

Als je dan toch aan een reorganisatie van je interieur begint dan kun je natuurlijk ook naar je raamdecoratie kijken. Er zijn verschillende bedrijven die slimme raamdecoratie aanbieden, in de vorm van gordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en vele andere vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slimme rolgordijnen van IKEA of de Powerview-systemen van Luxaflex.

Digitale schilderijen aan de muur

Kunst aan de muur is een belangrijk onderdeel van het interieur en ook daar zijn tegenwoordig een aantal leuke en slimme oplossingen voor. Samsung heeft The Frame televisie die je als een kunstwerk aan de muur kunt hangen en waarop je ook daadwerkelijk kunst kunt tonen. Netgear heeft een leuke oplossing in de vorm van de Meural Canvas, een WiFi-schilderij aan de muur waarop je middels een abonnement diverse kunstwerken kunt tonen.

Stijlvolle lampen

Een nieuw interieur kan natuurlijk niet zonder nieuwe vormen van verlichting. Nieuwe lampen waarmee je met licht een andere sfeer kunt creëren of waarmee je een andere stijl kunt neerzetten. Lampen die industrieel zijn, lampen die klassiek zijn of lampen die juist modern zijn. Je kunt alle kanten op. En met onder andere de lampen van Hue en Innr kun je ze ook nog eens middels scenes of een app op je smartphone bedienen.

Een plantenbak die lucht reinigt

Ook in het hedendaagse interieur mogen planten niet ontbreken, maar je kunt ze vandaag de dag wel combineren met slimme apparatuur. Het bedrijf Clairy heeft een slimme bloempot ontwikkeld die ook dienst kan doen als een met het internet verbonden luchtreiniger. Het product bestaan uit twee potten en beschikt over een luchtopening, een automatisch watersysteem voor je plant en luchtkwaliteitsensoren, waarmee vochtigheid, temperatuur, voc, pm en koolmonoxide in de lucht kunnen worden gemeten.

Dit is een gesponsord artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.