Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Apple Homekit-ondersteuning voor Arlo Ultra gearriveerd

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2019, 9:42 CategorieVeiligheid en beveiliging

Arlo heeft bekendgemaakt dat de ondersteuning voor Apple Homekit vanaf nu uitgerold wordt voor beveiligingscamera Arlo Ultra. Zo kunnen iOS-gebruikers nu bepaalde functionaliteiten van de Ultra in het Homekit-ecosysteem activeren door de Apple Home-app of Siri-stemopdrachten te gebruiken.

Apple Homekit voor Arlo Ultra

Als je thuis een Arlo Ultra hebt staan en je gebruikmaakt van Apple Homekit, dan hebben we goed nieuws: je kunt die beveiligingscamera namelijk vanaf nu opnemen in het smarthomenetwerk van Apple. Zo kun je als iOS-gebruiker nu bepaalde functionaliteiten van de Ultra in het Homekit-ecosysteem activeren door de Apple Woning-app of Siri-stemopdrachten te gebruiken. Bovendien wordt op dit moment een gratis automatische firmware-update uitgerold voor zowel nieuwe als bestaande Ultra-gebruikers. De update en implementatie staat geheel in het teken van gemak en nieuwe manieren aanbieden voor het bedienen van bestaande producten.

Naast bediening via iPhone en iPad, kun je je camera ook bedienen met een Apple Watch of een Mac. Alle huidige Arlo Ultra-beveiligingscamera’s gekoppeld aan de Arlo SmartHub (VMB5000) zijn nu in staat om meldingen in de Apple Woning-app te ontvangen op het moment dat er beweging wordt geregistreerd. iOS-gebruikers kunnen ook Siri inzetten om snel een hd-livestream op hun iPhone of iPad te activeren. Met HomeKit kunnen Ultra-gebruikers ook automatiseringen instellen om andere HomeKit ondersteunde smarthomeapparaten te bedienen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld lampen aan laten gaan wanneer de camera beweging waarneemt.


€ 403,97

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 403,97

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 403,97

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 284,97

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 294,94

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 294,94

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.