Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo Home Network-applicatie krijgt eenvoudigere bediening

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2019, 10:53 CategorieSoftware en apps

Devolo heeft een update uitgebracht voor de Devolo Home Network-applicatie, die een eenvoudigere bediening moet toevoegen. Na de update worden de actuele Powerline-snelheden van elke adapter rechtstreeks weergegeven op de overzichtspagina van de Home Network-app.

Update beschikbaar voor Devolo Home Network

Gebruikers van de Devolo Home Network-applicatie kunnen vanaf nu een update verwachten. Na de update worden de actuele Powerline-snelheden van elke adapter weergegeven op de overzichtspagina van de Home Network-app. Zo zien je snel de prestaties van je thuisnetwerk. In een mum van tijd zijn de overdrachtssnelheden van verschillende stopcontacten gecheckt. In het menu Instellingen in de Home Network-app is nu de Expert Mode beschikbaar. Hiermee moet je meer transparantie krijgen in je eigen Powerline-netwerk.

Met de nieuwste firmware-update kunnen ook dLAN-gebruikers de Devolo Home Network-app gebruiken. Binnenkort vervangt deze app de mydevolo-app die je op dit moment gebruikt. De nieuwste update van de firmware van de app geeft dLAN-klanten toegang tot de installatiewizard. Hierin is stap voor stap het installatieproces te volgen voor de dLAN 550 WiFi-, 550+ WiFi- en 1200+ WiFi ac-adapter. De wizard is niet alleen handig bij de eerste installatie, maar ook voor het uitbreiden van een bestaand dLAN-netwerk.

Op Smarthome Magazine hebben we eerder dit jaar de Devolo Magic 2 getest. Hier lees je onze recensie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.