Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Drie verschillende soorten iPhone cases en hoesjes voor je iPhone 11 (Adv)

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2019, 8:54 CategorieNieuws

Als je net een nieuwe iPhone 11 gekocht hebt dan wil je deze natuurlijk optimaal beschermen. Je kunt je iPhone beschermen door middel van verschillende oplossingen. Er zijn cases en hoesjes van verschillende materialen en verschillende vormen. In dit artikel zetten we vier mogelijkheden op een rij.

Hardcase hoesjes

Wil je jouw nieuwe iPhone 11 optimaal beschermen dan is een hardcase hoesje een uitstekende oplossing. Het is vaak een plastic case die zeer stevig is en dus goed tegen een val kan beschermen. Je kunt hardcases in alle soorten en maten krijgen, van simpele plastic cases tot cases van TPU en een gehard glazen plaat op de achterkant. Ook kun je kiezen uit allerlei soorten kleuren, patronen en symbolen. Ook zijn er doorzichtige varianten waardoor je het design van de iPhone goed blijft zien. Deze en meer varianten vind je op verschillende websites, waaronder het iPhone 11 Pro hoesje van gsmpunt.nl.

Siliconen hoesjes

Ben je op zoek naar een hoesje dat iets flexibeler is dan is een siliconen hoesje de oplossing. Dit zijn flexibele hoesjes die je om je iPhone kunt schuiven en nog altijd een goede bescherming bieden. Door de flexibiliteit is je telefoon makkelijk in het hoesje te bevestigen. Daarnaast sluit het hoesje rondom goed op je telefoon aan. Het zachte materiaal van dit hoesje heeft een schokabsorberende werking. Dit zorgt ervoor dat je telefoon goed is beschermd met een siliconen hoesje. Daarnaast heeft dit type case vaak opstaande randen rondom het beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat je je telefoon zorgeloos op tafel kunt leggen zonder het beeldscherm te beschadigen.

Flip cases en book cases

Wil je meer opbergruimte in je hoesje, bijvoorbeeld voor je belangrijkste pasjes? Dan is een book case of een flip case iets voor jou. Een book case is een case waarmee je je hele telefoon bedenkt, met een openslaande klep aan de voorzijde die je opent alsof je een boek open slaat, vandaar book case. Sommige modellen komen met handige extra’s, zoals vakjes voor je pasjes en een voetje om je smartphone neer te zetten.

Flip cases lijken op book cases, alleen klap je dit hoesje naar beneden toe open. Ook in de flip case zie je soms dezelfde extra’s terug. Bij een flip case is de kans groter dat het klepje in de weg zit, met name wanneer je de telefoon moet opnemen.

Pouch case

Wanneer je voor een optimale bescherming aan zowel de voorzijde als achterzijde wilt gaan en niet per se het scherm direct wilt zien als je je telefoon uit je zak haalt dan is de Puch case interessant. Het grote voordeel van dit soort hoesjes is dat het universele hoesjes zijn, geschikt voor meerdere smartphones. In veel gevallen is de pouche case gemaakt van leer. Een insteekhoesje heeft vrijwel altijd een trekslip. Hiermee kan de smartphone uit het hoesje worden getrokken. Daarnaast is deze slip vaak voorzien van klittenband of een knoopje om er voor te zorgen dat je smartphone niet uit het hoesje valt.

Dit is een gesponsord artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.