Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: High-end televisies en IKEA Symfonisk afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2019, 11:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles de beste high-end televisies in een uitgebreid dossier. Ook kijken we naar de IKEA Symfonisk afstandsbediening.

Dossier: high-end televisies vergeleken – wat is de beste tv?

Je besluit staat vast. Dit jaar koop je een van de beste televisies op de markt. Top beeldkwaliteit staat uiteraard bovenaan je lijst. En je gaat voor 55 of 65 inch, zo veel is zeker. Welke tv verdient die plaats in je woonkamer? Je leest het in Dossier: high-end televisies vergeleken – wat is de beste tv?

Review: IKEA Symfonisk (en Sonos) afstandsbediening

Een aantal maanden terug hebben we de Symfonisk-speakers van IKEA uitgebreid getest, en we waren ook aardig enthousiast over de twee modellen die samen met Sonos ontwikkeld zijn. Onlangs heeft IKEA een accessoire speciaal voor de Symfonisk-speakers uitgebracht; de Symfonisk afstandsbediening. Hiermee kun je de speakers van IKEA, en andere Sonos-speakers, eenvoudig bedienen. Martijn vertelt je alles over deze afstandsbediening in de review van de IKEA Symfonisk afstandsbediening.

Review: Motorola One Zoom

De Motorola One Zoom is een interessante Android-smartphone met vier camera’s en een oled-scherm, voor 429,99 euro. Het betreft dus een midrange model met behoorlijke kwaliteiten. Hoe bevalt de rest van de telefoon? En is die zijn prijs waard? Wesley vertelt je alles over dit nieuwe toestel in de review van de Motorola One Zoom.

LSC Smart Connect van de Action koppelen met Google Home

Winkelketen Action is sinds kort ook actief op de smarthomemarkt. Het bedrijf heeft gelijk vijftien verschillende producten in de winkels gelegd voor een betaalbare prijs. Deze maken gebruik van het Tuya-platform en kun je gewoon via wifi gemakkelijk instellen. Het goede nieuws is dat je de smarthome-producten van LSC Smart Connect ook kunt koppelen aan Google Home. Vervolgens kun je de slimme lampen en de slimme stekker van de Action ook via de Google Home-app en met je stem bedienen. Hoe je dat moet doen? Dat vertelt Tom je in dit artikel.

Review: Yamaha Aventage CX-A5200 en MX-A5200 – de ultieme combinatie

Wie echt een machtige thuisbioscoop wil bouwen, komt snel bij uit bij een aparte eindtrap en een processor. Niet alle merken bieden die mogelijkheid nog, maar Yamaha wel. In deze review bekijkt Jamie de update van hun machtigste AV-combinatie, de Aventage CX-A5200 en MX-A5200. Lees het in de review van de Yamaha CX-A5200 en MX-A5200.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.