Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Outdoor camera en een 8K OLED-tv

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over een nieuwe Outdoor camera van Yale en bekijken we de nieuwste 8K OLED-tv van LG.

Review: Yale All-in-One outdoor camera

De Yale All-in-One outdoor camera is een beveiligingscamera die je zowel binnens- als buitenshuis kunt gebruiken. Naast een nachtzicht tot tien meter beschikt het apparaat onder meer over tweewegcommunicatie en een ingebouwde spotlight. De camera heeft een adviesprijs van 149 euro. Wesley vertelt je er alles over in de review van de Yale All-in-One outdoor camera.

Review: LG OLED88Z9PLA

Het is zover, ook LG begeeft zich op het 8K strijdtoneel, en wel met een lcd-model én een oled-model. Het oled-model is beschikbaar in 88 inch formaat, en de lcd-versie is beschikbaar in 75 inch formaat. Daarmee signaleert de Koreaanse fabrikant ook duidelijk dat grote schermen het natuurlijke habitat van voor 8K zijn. Hoe presteren de twee toestellen? Eric bekijkt de OLED88Z9PLA OLED tv uitgebreid, en neemt ook de belangrijkste aspecten van de 75SM9900PLA LCD tv mee. Je leest het in de review van de LG OLED88Z9PLA.

De beste smartphones van dit moment (herfst 2019)

Ieder seizoen maken we een overzicht van de beste smartphones en tablets van dit moment. De zomer zit er inmiddels weer op en de regen en de wind is weer volop aanwezig. De herfst is begonnen. Wil jij de aankomende regenachtige dagen goed doorkomen met een nieuwe smartphone? In dit overzicht helpt Tom je met de beste smartphones van dit moment.

Fast FWD interview: Philips en de toekomst van televisie

De IFA beurs in Berlijn is een vaste afspraak die we al jaren in onze agenda hebben staan. Het is niet alleen de ideale plaats om de laatste nieuwigheden te bekijken, maar ook om een leuk interview af te nemen. We kregen de gelegenheid om Kostas Vouzas, CEO en Martijn Smelt, CMO van Philips TV & Audio Europe bij TP Vision te bevragen over de toekomst van televisie, als onderdeel van onze Fast FWD reeks. Niet alleen display-technologie en 8K maar ook audio, smart tv en design komen aan bod. Je leest er alles over in dit artikel.

Android 10 gebaren: zo werkt het nieuwe navigeren

Met de komst van Android 10 krijgen we ook te maken met nieuwe Android 10 gebaren en dus de manier waarop je Android bedient. Dat gaat niet meer met twee of drie knoppen onderaan, maar met drie verschillende veegbewegingen. Wesley vertelt je alles over de nieuwe manier van navigeren in dit artikel.

Wifi 6: dit is wat je wil weten over beter en sneller internet in huis

Wifi 6 is beschikbaar. Dit is een betere en snellere draadloze internetverbinding voor in huis. Wat is er veranderd ten opzichte van wifi 5? In dit artikel gaan we in op de nieuwe eigenschappen van de draadloze verbindingsstandaard.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.