Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Nest Hub: slimme speaker met display gelanceerd in België

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2019, 15:58 CategorieBeeld en geluid

Google heeft vandaag de Google Nest Hub officieel gelanceerd in België. De slimme speaker met display en Google Assistent biedt alles wat je van een normale Google Home-speaker mag verwachten, maar dan inclusief beeld.

De Google Nest Hub is een slimme speaker, maar dan met een tablet van 7-inch daar bovenop. Naast audio krijg je dus ook visueel antwoorden te zien op het display. Eerder dit jaar kreeg de Google Assistent een lokale Belgische versie die je dus ook op dit model kunt gebruiken. Je kunt onder andere vragen stellen, je smarthome bedienen via het display, muziek luisteren of foto’s bekijken. Dit slimme display ondersteunt Google Foto’s, wat betekent dat je zelfgecreëerde fotoalbums kunt laten afspelen. Gebruik je de Google Nest Hub dus niet, dan doet het dienst als een digitaal fotolijstje. Ook zaken als het weer of de route naar je werk worden visueel weergegeven.

Wil je weten hoe een bepaald dier of gebouw er eigenlijk uitziet? Stel je vraag en je krijgt direct een afbeelding op het display te zien. Tevens kun je YouTube-video’s of recepten bekijken. Hiermee wordt dit slimme display een ideale metgezel in de keuken. Videobellen kan overigens niet, want een camera ontbreekt. Deze vinden we wel terug op de Google Nest Hub Max. Deze opvolger is echter nog niet te koop in Nederland of België. Naast een groter scherm en de toevoeging van een camera is ook het geluid verbeterd in deze opvolger.

Prijs en beschikbaarheid

Eerder dit jaar hebben wij de Google Nest Hub al uitgebreid getest. Wil je weten wat wij van deze nieuwe toevoeging aan de Belgische Google Nest-familie vinden? Lees dan onze review van de Google Nest Hub. De Google Nest Hub is vanaf nu verkrijgbaar in België voor 129 euro. In Nederland is het slimme display al langer verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit de kleuren Chalk en Charcoal.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.