Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google test nieuw design voor Updates-feed Google Assistent

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2019, 9:30 CategorieSoftware en apps

Google lijkt momenteel een nieuw design voor de Updates-feed van de Google Assistent te testen, die informatie chronologisch weergeeft. Mocht het design doorgevoerd worden, dan zie je dus straks in een oogopslag wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren.

Nieuw design Updates-feed Google Assistent

Het ziet ernaar uit dat Google een nieuw design test voor de Updates-feed van de Google Assistent. Nu is het nog zo dat je een visuele weergave krijgt van verschillende elementen uit je agenda en andere bronnen. Het nieuwe design, gespot door de Braziliaanse gebruiker Eduardo Pratti op Twitter, heeft links bovenin nu de groet staan en rechts bovenin een kleinere profielfoto. De kaarten met informatie die eronder staan, zijn hier chronologisch gepresenteerd. De dag van vandaag staat dan helemaal bovenin.

In de screenshots zien we dat de weerkaart eerst compacte informatie presenteert. Maar wanneer je erop tapt, dan opent zich gedetailleerde informatie. Zo zie je de weersvoorspellingen per uur en kun je het weer voor morgen al opvragen. Verder zijn er compacte kaarten beschikbaar die laten zien wat er morgen, deze week en dit weekend allemaal op de planning staat. Helemaal onderaan treffen we informatie aan die later die maand relevant is. Pratti demonstreert dit door events aan te maken in z’n agenda, voor testdoeleinden.

Vooralsnog lijkt het hier om een beperkte A/B-test te gaan. Geen van onze apparaten laten de nieuwe interface zien, terwijl we inmiddels wel het nieuwe design van de Google Home-app ontvangen hebben. Het is niet duidelijk wanneer Google van plan is het nieuwe design voor de Google Assistent uit te rollen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.