Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Kasa Smart presenteert nieuwe filamentlampen en ledstrip

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2019, 10:36 CategorieVerlichting

Kasa Smart, onderdeel van TP-Link, heeft drie nieuwe lampen gepresenteerd: twee filamentlampen en een ledstrip. De producten hoeven niet eerst aan een hub gekoppeld te worden en kunnen direct aan je wifinetwerk gekoppeld worden.

Nieuwe lampen van Kasa Smart gepresenteerd

TP-Link heeft nieuwe lampen gepresenteerd die vallen onder de Kasa Smart-lijn van het bedrijf. De fabrikant heeft twee filamentlampen aangekondigd: eentje die een zachte, witte kleur presenteert en eentje die het op een amberkleur houdt. Dat laatste gloeilampmodel is dimbaar, terwijl de witte variant een “zachte, relaxende gloed’ af moet geven. Dan hebben we nog de strip, genaamd de KL430 Kasa Smart Multicolor Light Strip. De ledlampjes kunnen miljoenen kleuren weergeven en zichzelf in zestien zones opdelen.

TP-Link belooft dat je zelf een eigen droomeffect zou moeten kunnen maken met de ledstrip, maar die update zal pas volgend jaar gaan verschijnen. De ledstrip beschikt verder over tien vooraf ingestelde lichteffecten en kan worden uitgebreid met andere strips tot een maximale lengte van tien meter. Er komen ook losse strips aan van een meter lang die je aan dit model kunt klikken. Je kunt alle lampen direct aan je wifi koppelen en vervolgens bedienen met de gratis app, Google Assistent of natuurlijk Amazon Alexa.

Prijs en beschikbaarheid

De filamentlampen hebben in de Verenigde Staten een prijs van 16,99 dollar, terwijl de ledstrip 69,99 dollar kost. De extensies kosten 24,99 dollar. Alle producten zijn daar vanaf december beschikbaar. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.


€ 19,40

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 24,99

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 29,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 29,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.