Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuw Orbi dual band mesh-systeem van Netgear aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2019, 12:32 CategorieThuisnetwerk

Netgear heeft vandaag een nieuwe toevoeging geïntroduceerd aan het Orbi Whole Home WiFi-systeem. Het nieuw aangekondigde Orbi Dual Band Mesh Wifi-systeem bestaat uit een router en één of meerdere satellieten. Het systeem komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woning.

Het nieuwe systeem moet betrouwbare wifi bieden voor gaming en streaming en maakt gebruik van een enkele wifi-netwerknaam (SSID) om wifi in het hele huis beschikbaar te maken. Het levert gecombineerde snelheden tot 1,2 Gbps, waarbij er ruimte is voor een groot aantal apparaten met internetverbinding. Design is dit keer ook erg belangrijk. Het nieuwe systeem is voorzien van een modern en compact onderwerp, zodat je het onopvallend in het interieur van een huis kunt plaatsen. Via de Orbi-app voor Android of iOS kun je de installatie binnen enkele minuten voltooien. Ook Amazon Alexa of Google Assistant worden ondersteund. Zo kun je bijvoorbeeld via je stem het gastennetwerk inschakelen. David Henry, senior vice president van Connected Home Products voor Netgear vertelt:

NETGEAR breidt de Orbi-line-up uit omdat we geloven dat iedereen de beste WiFi-ervaring verdient. Met het nieuwe dual-band Orbi-aanbod maken we de Orbi-technologie toegankelijker voor een breder publiek door in te spelen op de WiFi-behoeften van elk huishouden. Met een Orbi-systeem is de tijd van plekken zonder bereik verleden tijd en met deze nieuwe kit bieden we de vertrouwde dekking van begin tot eind in ieder huis.

Ingebouwd in de Orbi Dual Band Wifi-router is Netgear Armor. Deze cyberbeveiliging moet alle verbonden slimme en mobiele apparaten beschermen. Met de Circle Smart Parental Control kun je zelf filters instellen voor ouderlijk toezicht. Hiermee krijgen ouders meer controle over de schermtijd van hun kinderen, terwijl ze tegelijkertijd veilig online kunnen zijn.

Prijs en beschikbaarheid

Het nieuwe Netgear Orbi Mesh Wifi-systeem is binnenkort verkrijgbaar met de Orbi 1,2 Gbps router met twee satellieten voor een bedrag van 219,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.