Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nog meer informatie over Google Nest Mini gelekt

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2019, 9:38 CategorieBeeld en geluid

Er is nog meer informatie over de Google Nest Mini gelekt. De slimme speaker wordt vanavond, 15 oktober, mogelijk gepresenteerd. In eerste instantie lijkt de opvolger van de Google Home Mini qua uiterlijk niet veel te gaan verschillen van zijn voorganger.

Dit is de Google Nest Mini (tot nu toe)

De Duitse website Winfuture heeft een hoop gelekte informatie in handen over de Google Nest Mini, de Google Home Mini-opvolger die waarschijnlijk vanavond aangekondigd wordt. Het is nu duidelijk dat beide versies van de speaker, op het eerste gezicht, geen uiterlijke verschillen hebben. Wel zien we dat de onderkant dit keer overeenkomt met de kleur van de speaker. Ook is er een extra opening aanwezig, waardoor je de slimme speaker kunt ophangen aan de muur. De kleur in dat gat is wel anders gemaakt door Google.

De meegeleverde kabel is anderhalve meter lang. Dit keer is het geen micro-usb-kabel, maar mogelijk eentje die vergelijkbaar is met de versie die meegeleverd werd bij de Google Nest Hub. Verder is duidelijk dat de Google Nest Mini in vier kleuren zal komen, bluetooth 5.0 zal ondersteunen en wifi 5 gaat hebben. Er lijkt geen resetknop aanwezig te zijn, maar er is wel een knop voor het uitzetten van de microfoon. Heel handig, omdat het bij de eerste versie van de Google Home Mini nog wel eens misgegaan is in het verleden.


€ 43,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 45,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 56,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 45,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 47,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 58,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.