Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nuki presenteert Nachtmodus voor Nuki Smart Lock

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2019, 9:18 CategorieVeiligheid en beveiliging

Met de Nachtmodus voor de Nuki Smart Lock kunnen gebruikers bepaalde functies tijdelijk activeren en deactiveren. Zo wordt bijvoorbeeld de bluetoothverbinding op een langere interval ingesteld, zodat de batterijen merkbaar langer meegaan.

Nachtmodus voor Nuki Smart Lock

Op dit moment wordt de Nachtmodus uitgerold naar iedereen met een Nuki Smart Lock in huis. Wanneer je die modus aanzet, dan kun je tijdelijk specifieke functies activeren of deactiveren. Zo wordt bijvoorbeeld de bluetoothverbinding op een langere interval ingesteld, zodat de batterijen merkbaar langer meegaan. De Auto Lock- en Auto Unlock-functies kunnen tevens gerichter afgesteld worden. Het slimme slot van de fabrikant heeft zo eigenlijk twee tijdsprofielen gekregen: eentje voor overdag en dus eentje voor in de avond en nacht.

Als er bijvoorbeeld kleine kinderen zijn wiens slaap verstoord zou kunnen worden door het geluid van de Auto Unlock-functie, kunnen ouders die geregeld laat thuiskomen de Auto Unlock ’s nachts automatisch deactiveren, en vanaf een vastgesteld uur een gewone sleutel gebruiken. En als je overdag vaak thuis bent, is het mogelijk dat je er voor kiest op de dag de Smart Lock niet te gebruiken. Met de Nachtmodus kun je er voor zorgen dat de deur ‘s nachts automatisch twee keer op slot gaat.

Dit is niet de enige functie die de nieuwe update met zich meebrengt. Er wordt ook een verandering doorgevoerd voor de waarschuwing van een lege batterij. Al voor de huidige update waarschuwde Nuki via de Nuki-app en met optionele pushnotificaties wanneer de batterij onder de twintig procent ging. Vanaf nu wordt deze waarschuwing daarnaast ook prominent getoond in het sleuteloverzicht van de Nuki-app.


€ 191,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 228,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.